Gezinimi atla

REVO RSP3-6 erişimi uzatılmış tarama probu

Daha iyi parça erişimi için 5-eksenli hareketler ve arttırılmış esneklik için çoklu sensör değiştirme özelliği ile birleştirilmiş uzun uzatmalar.

RSP3-6 probu, uzun uzatmaları REVO'nun 5-eksenli hareketleri ile birleştirerek, deliklerin derinlerinde bulunan öğelere erişmek ve denetlemek için, geliştirilmiş beceriler sağlar. Bu özellik onu, inşaat, madencilik, otomotiv ve savunma sanayilerindeki ağır makinelerin motor blokları gibi, büyük parçaları denetlemek için ideal yapar.

RSP3-6 düz ve yıldız uzatmalar gerektiren uygulamalar için bir dizi prob ucu tutucusu ile birlikte piyasaya sunulmuştur ve hem 3 boyutlu temasla tetiklemeli, hem de 2 boyutlu tarama uygulamaları için kullanılabilir. REVO'da bulunan diğer tüm prob seçenekleri ile otomatik olarak değiştirilebilir. Bu esneklik, bir CMM platformu üzerinde bulunan pek çok öğenin ölçülmesi için, en uygun takımın seçilebileceği anlamına gelmektedir.

Erişim

REVO'nun A-ekseninin dönme merkezinden başlamak üzere 800 mm'ye varan düz uzatmalar ve 600 mm'ye varan yıldız uzatmalar mevcuttur.

Hassasiyet

Bir 50 mm halka mastarı 5 mm/s - 10 mm/s hızları arasında tararken, genellikle 10 µm'den az form hatası (filtrelenmiş) ve 5 µm çap hatası oluşur. Temasla tetiklemeli ölçümler, aynı halka mastarı denetlerken, genellikle 3 µm form ve çap hataları oluştururlar.

RSP3-6 aile ağacı

Uzatılmış garanti

Yeni CMM ürünlerinizin garantisini satın aldıktan sonraki ilk 3 ay içerisinde 3-yıl garantiye uzatabilirsiniz. Satıcınızla temasa geçin.

Videolar