Gezinimi atla

PH20 5 eksenli temasla-tetiklemeli sistem

CMM'inizin performansını 5 eksenli temasla tetiklemeli ölçüm ile arttırın.

Kafanızı çalıştırın! Bu kesinlikle daha iyi

PH20 beş-eksenli hareket

Hızlı ölçüm yapmak için CMM’in 3 ekseninin hareketini hızlandırmaya dayanan, klasik temasla-tetiklemeli ölçüm yöntemlerinin aksine PH20, yüksek ölçüm hızlarında CMM’de görülen dinamik hataları en aza indirmek amacıyla çok-ödüllü REVO sistemi için geliştirilmiş olan kafa hareketi teknolojisinden faydalanır.

PH20’nin eşsiz “kafa temasları”, ölçüm noktalarının, CMM’in kendisinin değil, sadece kafanın hareket etmesi ile alınmasına imkan verir. Noktalar, gelişmiş hassasiyet ve tekrarlanabilirlik ile, daha hızlı alınabilir.

Daha da ötesi 5 eksenli hareket, kafanın açı ayarlaması ile geçen zamanı ortadan kaldırır. Bu hız artışları tipik olarak verimliliğin klasik yöntemlere göre 3-kat daha fazla artması ile sonuçlanır.

Öğelere her açıda kolay erişim

  • PH20’nin sonsuz pozisyonlandırma becerisi, prob uçlarının değiştirilme ihtiyacını en aza indirerek, özelliklere en uygun şekilde erişimi garantiler. 5-eksenli eş zamanlı hareket, kafanın parça etrafında dönmesi için gerekli olan alanı en aza indirerek, CMM’lerde daha büyük parçaların ölçülmesine imkan verir. PH20, prob ucu çarpışmalarını ve doğru fikstürler için gereksinimi ortadan kaldırarak, kendisini parça koordinat sistemi ile otomatik olarak hizalandırır.

Daha hızlı kalibrasyon

PH20 eksen menzili

PH20 için geliştirilmiş olan benzersiz "gerekli kalibrasyon" tekniği, her kafa açısında müteakip ölçümlere izin veren tek bir işlem ile kafa yönelimini ve prob pozisyonunu belirler. Diğer modüller sadece kullanımdan önce kalibrasyon küresinde birkaç temasa ihtiyaç duyarlar (gerekirse gelişmiş metroloji performansını, prob ucunu ölçülen öğenin yöneliminde kalibre ederek elde etmek mümkündür.)

Bu ciddi zaman tasarrufları, kalibrasyon prosesi kalite prosedürleri ile uyum sağlamak amacıyla veya bir prob çarpışmasının ardından, düzenli olarak tekrarlandığında çoğalarak artar.

Entegre endüstri standardı TP20 probu

TCR20 ve TP20 modülleri

PH20 prob kafası kullanıcıları anında, geniş bir tetikleme kuvveti, yönlere göre algılama olanakları ve uygulama gerekliliklerini karşılamak için uzatma seçenekleri sağlayan, güvenilirliği kanıtlanmış TP20 prob modülleri serisine erişim sağlayacaktır. Değiştirilebilen modüller darbe koruma sağlamakta ve TCR20 değişim istasyonunu kullanarak otomatik olarak değiştirilebilmektedir.

PH20 çalışma sırasında

  • Rapid touch-trigger measurement, infinite positioning and 5-axis technology

  • PH20 v PH10 with feature count demonstrating 3x greater measurement speed of 5-axis movement

Uzatılmış garanti

Yeni CMM ürünlerinizin garantisini satın aldıktan sonraki ilk 3 ay içerisinde 3-yıl garantiye uzatabilirsiniz. Satıcınızla temasa geçin.

Ürün bilgisi

Aşağıdakiler de ilginizi çekebilir...

Şu anda PH20 prob kafasına bakıyorsunuz. PH20'nin mevcut CMM'lere sonradan yükseltme işlemini nasıl yaptığımızı incelemek de ilginizi çekebilir…