Gezinimi atla

Takım tezgahlarında 3 boyutlu tarama

Yüzey durumu

SupaScan, aşırı yüzey dalgalanması, yüzeyde yükseklik ve basamakların olması gibi, yaygın yüzey kusurlarını ölçebilir.

Otomatik yüzey durumu izleme fonksiyonu bu sorunların çözülmesine ve bileşen halen tezgahta iken düzeltmelerin yapılmasına imkan vererek, ölçümün çoğaltılabilirliğini geliştirir, tashih ve hurda miktarını azaltır.

3 Boyutlu yüzey ölçümü

SPRINT™ teknolojisine sahip prob ile ölçüm sistemleri, OSP60 probunun içerisindeki benzersiz 3 boyutlu sensör teknolojisi ile CNC takım tezgahlarına olağanüstü, yüksek hızlı, yüksek hassasiyetli prob ile ölçüm sağlarlar. Productivity+™ Serbest Formlu Yüzey ve Pervane Kanadı Takım Kitlerini kullanarak pervane kanatları ve kanatlı diskler gibi karmaşık serbest formlu yüzeyleri ölçün.

Uyarlanabilir işleme

Uyarlanabilir Kesim Takım Kiti, döküm parçalar gibi kafese benzeyen parçalar için bileşene özel kesim yolları oluşturmak için kullanılabilir. Takım kiti, münferit nominal takım yolu noktalarını taranmış bileşenin gerçek şekli ile eşleştirdiği için, bir en iyi uyum aracından daha fazlasıdır.

Yüksek hızlı ayar

SupaScan basit prizmatik bileşenlerin ölçüm programı süresinde temasla tetiklemeli ölçüme kıyasla %60'a varan oranda azalma sağlar.

İş parçası ayar çevrimleri, probun iş parçasının yüzeyinin çevresinde dönmesinin fiziksel olarak mümkün olduğu kadar yüksek (G0) hızlarda gerçekleştirilen ölçümlerde bile hassas sonuç verir.

3 Boyutlu tarama ile performans kontrolü

3 Boyutlu tarama uygulaması ile performans kontrolü takım tezgahının performans doğrulamasını bir dakikadan kısa sürede vererek, yetersiz tezgah durumunun neden olduğu hurdayı engeller. Test bir CNC tezgah ile işleme çevrimine entegre edilebilir, böylece işlemeden önce tezgahın performansına güven duyulmasını sağlar.