Gezinimi atla

Set and Inspect

Takım tezgahları için çok sayıda CNC kontrolü ile sorunsuz entegrasyon.

Basit, yol gösterici ve bununla birlikte güçlü

Set and Inspect, kullanımı kolay bir prob ile ölçüm çözümüne ihtiyaç duyan müşteriler için, basit, yol gösterici, tezgah üzeri prob ile ölçüm uygulamasıdır. Set and Inspect, prob ile ölçüme yeni başlayan ve çok az tezgah kodu bilgisine sahip olan kullanıcılar için mükemmeldir. Bunun yanı sıra daha deneyimli kullanıcılara da çalışma avantajları sunar. Uygulama Windows®-tabanlı bir CNC kontrol ünitesine veya kontrol ünitesine Ethernet aracılığıyla bağlanmış Windows tablete kurulur.

Veri girişi hatalarını ve programlama sürelerini belirgin ölçüde düşürür

Minimum eğitim gerektirir - Set and Inspect parça sıfırlama, ölçme ve takım ölçme programlarını destekler.

Kullanım kolaylığı

Kullanımı çok kolaydır, sadece minimum kullanıcı eğitimi ve ürün dokümantasyonu gereklidir. Kullanıcılar anında tezgahı hazırlayıp, çalıştırabilirler. Uygulama prob ile ölçüm deneyimi veya tezgah kodu bilgisi olmayan veya çok az olan kişiler için mükemmel bir araçtır.

Kullanıcının, probu pozisyona getirmesi, menüden bir prob ile ölçüm programı seçmesi ve kullanıcıların dolduracağı girdi alanlarını doldurması yeterlidir. Uygulama, prob ile ölçüm programı için gerekli tezgah kodunu oluşturup, kontrole yükleyerek geri kalanını yapar. Böylelikle veri girişi hataları ve programlama süreleri belirgin ölçüde azalır.

Program oluşturma özelliği kullanıcıların bir otomatik imalat sürecine yerleştirilebilen daha karmaşık prob ile ölçüm rutinlerini hızlı bir biçimde oluşturmalarına yardımcı olur. Set and Inspect, tamamlayıcı Reporter (Rapor Modülü) uygulaması ile birleştirildiğinde, kullanıcılar hem takım tezgahı üzerinde, hem de dışında görüntülenebilen bileşen ve takım ölçüm verilerine anında erişebilirler.

Esnek ve uyarlanabilir

Set and Inspect, parça sıfırlama, parça ölçümü, temaslı ve temassız takım ölçme programlarını destekleyen, yenilikçi bir takım tezgahı uygulamasıdır. Uygulama prob ile ölçüm deneyimi olmayan kullanıcılar veya mevcut prob ile ölçüm sistemlerini kolaylaştırmak ve yenilemek isteyen mevcut prob kullanıcıları için idealdir.

Set and Inspect çok sayıda CNC kontrolü ile sorunsuz entegrasyon sağlar. Windows tabanlı olmayan kontrollerde Set and Inspect bir Windows tablete kurulabilir ve Ethernet üzerinden bir takım tezgahı kontrolüne bağlanabilir.

Set and Inspect üretim prosesinde gelişmeler sağlar

Müşterilerimizin üretim proseslerini sadeleştirmek amacıyla takım tezgahı uygulamaları serimizi nasıl kullandıklarını öğrenin.

Yeni Hartrol Plus Kontrolör tezgahlarımızın kullanımını kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Set and Inspect, grafik kullanıcı arayüzü operatörlerin takım tezgahı prob ile ölçüm rutinlerini kolayca programlayabilmeleri anlamına geldiğinden dolayı, mükemmel bir ilavedir.

Hartford (Tayvan)

Video karşıdan yüklemeleri

Daha fazlasını öğrenin