Gezinimi atla

QE serisi radyo iletim sistemleri

Takım tezgahları için yeni nesil prob ile ölçüm sistemleri

QE serisi, yeni nesil Renishaw sensörleri ve takım tezgahlarına yönelik akıllı cihazları desteklemek için gelecek teminatlı bir iletişim protokolüne sahip ultra kompakt bir RMI-QE radyo arayüzü içerir.

Buna ilave olarak, pazar lideri radyo iletim problarının tamamında yapılan önemli güncellemeler, geliştirilmiş pil ömrü, sadeleştirilmiş kurulum ve uzaktan teşhis olanağı sağlar.

QE serisini tanıtıyoruz

Takım tezgahlarında QE serisi

Takım ölçümü ve kırık takım tespiti

İş parçası ayarı ve ölçüm

RMI-QE radyo arayüzü

Bir radyo takım ölçme probu (RTS) pek çok takım için, kırık takım tespiti ve takım uzunluğu ve çapının hızlı ölçümü imkanını sunar.

Otomatik iş parçası ayarı ve ölçümüne yönelik yüksek hassasiyetli (RMP400 ve RMP600), standart hassasiyetli (RMP40, RLP40 ve RMP60) ve modüler temasla tetiklemeli problar serisi.

Birleşik verici, alıcı ve arayüz ünitesi sayesinde tek bir radyonun açılmasına ve dört adete kadar farklı Renishaw radyo probunun çalışmasına imkan verir.

RMI-QE – Dijital bir geleceğe yönelik bir arayüz

Tezgah işleme ortamının içinde yer alan RMI-QE, prob sinyal bilgilerini takım tezgahı kontrolörleri ile uyumlu bir forma dönüştüren birleşik bir verici, alıcı ve arayüz birimidir.

Ultra kompakt tasarımı, kendisinden önceki model olan RMI-Q'dan %60 daha küçüktür ve çok sayıda esnek montaj seçeneği sunar. Güncellenmiş bir iletişim protokolü, yeni nesil Renishaw sensörlerini ve akıllı cihazları desteklemek üzere geleceğe hazır olmasını sağlar.

Esnek montaj seçenekleri

RMI-QE Alt montajı
Alt montaj aparatı
RMI-QE Ön montaj arka kablo çıkışı
Ön montaj arka kablo çıkışı
RMI-QE Ön montaj alt kablo çıkışı
Ön montaj alt kablo çıkışı

RMI-QE Retrofit aparatı
Retrofit aparatı

Veri iletimi hiç bu kadar güvenilir olmamıştı

Yoğun radyo sinyali kullanılan ortamlarda sağlam ve güvenilir olan QE serisi radyo sistemleri, endüstride kanıtlanmış frekans atlamalı yayılma spektrumlu (FHSS) radyo iletim teknolojimizin güncellenmiş bir sürümünü kullanır. Bu durum problarımızın ve alıcılarımızın senkronizasyonu sürdürürken kanaldan kanala atlamasını sağlar.

Her bir prob ile ölçüm sistemi, benzersiz bir frekans atlama modeli içerir. Bu yapı sayesinde manüel müdahale gerektirebilecek diğer protokollerin aksine, sistemlerimiz başka probların yanı sıra Wi-Fi, Bluetooth® ve mikrodalga fırınlar gibi diğer radyo kaynakları ile aynı ortamda bulunmaya ve birlikte çalışmaya devam eder.

Geçerliliği kabul edilmiş 2,4 GHz frekans bandında çalışan QE serisi radyo sistemleri tüm büyük pazarlardaki radyo yönetmelikleri ile uyumludur.

Endüstri lideri pil ömrü

© Adobe Görselleri 430034772: Hızlı şarj teknolojisi konseptine sahip lityum iyon pil elektrik enerjisi kaynağını şarj etmeye başlar

QE serisi problara yönelik elektronik ve radyo iletim güncellemeleri, pil ömründe %400'e varan bir artış sağlar. RMI-QE arayüzü ile kullanılması durumunda, tipik kullanıma bağlı olarak 5 yıla varan endüstri lideri bir pil ömrü sunar.

Bu iyileştirme, ürünün kullanım ömrü boyunca gereken pil miktarını azaltarak çevresel etkisini en aza indirir.

Probe Setup uygulaması

QE serisi problar Opti-Logic™ teknolojisi ile geliştirilmiştir

Yeni Probe Setup uygulaması üzerinden erişilen Opti-Logic teknolojisi, prob ayarlarının bir akıllı telefon kullanılarak konfigüre edilmesini sağlar.

Probe Setup uygulamasında görüntülenen seçilebilir seçenekler ışık palsları kullanılarak proba aktarılarak, konfigürasyon sürecini sadeleştirir.

Kolay kullanımlı Opti-Logic tekniği, özellikle birden fazla probun konfigürasyonunun aynı anda yapılması gerektiği durumlarda önemli kullanıcı avantajları sağlar.

Uygulama mağazası ikonu Google play ikonu
Probe Setup uygulaması kullanılarak prob konfigürasyonu

Prob ile ölçümü basitleştiren yazılım

Kurulum kılavuzları, kullanıcı kılavuzları ve uyumluluk bilgileri için buraya tıklayın.