Gezinimi atla

3D fikstür modelleme yazılımı

Renishaw'un FixtureBuilder yazılımı fikstürle bağlama ayarları oluşturmaya yönelik bir 3D fikstür modelleme yazılımıdır. Çalışma talimatları oluşturmak ve CMM, Equator™ mastarla parça kontrolü ve kameralı ölçüme yönelik çevrim dışı programlamayı desteklemek üzere 'Oluştur' özelliğini sunar.

FixtureBuilder 8.1 yazılımı tanıtıyoruz

Yeni 3D modelleme yazılım hizmetimiz, size 12 aylık bir abonelik imkanı sunarak yeni özelliklerden yararlanmanıza olanak tanıyor.

FixtureBuilder yazılımını indirin ve etkinleştirin

Neden Renishaw FixtureBuilder yazılımı?

Renishaw'un FixtureBuilder yazılımı, ölçüm yazılımıyla entegre edilebilen, fikstür oluşturmaya yönelik, kullanıcı dostu bir yazılımdır. Kullanıcı, sanal olarak bir fikstür oluşturabildiği için, iş parçaları üretime geçmeden önce bir fikstür ayarı yapabilir. İkincisi, 'Oluştur' fonksiyonu, fikstürü herhangi birinin kolayca yeniden oluşturabilmesi için basit bir çalışma talimatları seti oluşturarak, fikstürün güvenilir ve tekrarlanabilir olmasını sağlar. Kullanıcılar, kendi modüler fikstürle bağlama ayarlarını tasarlarken ve bunları belgelendirirken, Renishaw’un metroloji fikstürle bağlama bileşenlerinin tam kataloğuna erişebilirler.

Bu yazılım denetlenen iş parçasının bir CAD modeli ile kullanılabilir. Söz konusu model FixtureBuilder yazılımına aktarılır, böylelikle fikstür onun etrafında oluşturulabilir. Ardından denetlenen iş parçası ile birlikte tüm ayarlar denetim programlama yazılımına aktarılabilir. FixtureBuilder, IGES, SAT ve STEP dahil olmak üzere çoğu CAD formatını desteklemektedir.

FixtureBuilder, müşterilerine Renishaw'un sahip olduğu üstün en iyi metroloji uygulamaları ve iş parçası denetimi anlayışından kaynaklanan, çok sayıda avantajı sunar.

Yeni abonelik servisi

Müşteriler artık, nitelikli metroloji fikstürle bağlama ürünlerini veya paketlerini satın aldıklarında, fikstür planlama yazılımına 12 aylık ücretsiz abonelikten yararlanabilirler. Daha fazla bilgi için lütfen yerel Renishaw temsilciniz ile iletişime geçin.

Modüler ve müşteriye özel hazırlanan fikstürler serimizin hızlı ve tekrarlanabilir fikstür ayarları ile denetim prosesinizin verimliliğini, çoğaltılabilirliğini ve hassasiyetini geliştirebileceğini unutmayın. Renishaw fikstürleri, fikstürle bağlama gereksinimleriniz için eksiksiz bir çözüm sağlayabilir.

Eğitim ve destek

Aboneliğinizi etkinleştirme ile ilgili yardıma ihtiyacınız olursa eğitim ve destek sayfamıza gidin. Orada fikstürle bağlama uzmanlarımızdan birinin sunduğu adım adım talimatlar sağlayan eğitim videoları serimizi bulacaksınız. Eğitim videoları FixtureBuilder yazılımında bulunan ana, kullanımı kolay fonksiyonları ve 3D modelleme yazılımının en iyi şekilde nasıl kullanılacağını açıklar.

Eğitim ve destek

FixtureBuilder ürün ailesi

3D modelleme yazılımımız, iş parçaları üretimle tanışmadan önce fikstür ayarlarını oluşturmak üzere denetim yazılımıyla entegre edilmiş, kullanıcı dostu bir fikstürle bağlama yazılımıdır. Aboneliklerimizi, kalıcı lisanslarımızı ve daha fazlasını görüntülemek üzere 3D modelleme ürün ailesi sayfamıza gidin.

FixtureBuilder ürün ailesi

Yazılımımız hakkında daha fazlasını öğrenmek için FixtureBuilder videomuzu izleyin.

Kullanım kolaylığı

Anlaşılır ve iyi organize edilmiş kütüphaneler
Tüm standart taban plakaları ve fikstürle bağlama bileşenleri uygun bir biçimde kataloglara yerleştirilmiş, bileşen kategorisi ve dişli boyutuna göre gruplandırılmıştır.


Akıllı "sürükle ve bırak" (drag and drop) fonksiyonu
Sadece bileşenleri bir plaka veya başka bir bileşenin üzerine sürükleyin ve bırakın. SmartSnap®* teknolojisi onları otomatik olarak hizalarken, birleşme deliği, X, Y ve Z koordinatlarını da belirtir.


Parçaları değiştirmenin en hızlı yolu
TriBall®* özelliği, FixtureBuilder yazılımı kullanıcılarının iş parçalarını 3 boyutlu çalışma alanında bağımsız bir biçimde hareket ettirmesine imkan verir.


Kolay kullanımlı kısıtlama mekanizması
Kullanımı kolay ilişkilendirme fonksiyonu denetlenen iş parçasının hassas biçimde fikstürün üzerine yerleştirilmesine imkan verir. Mevcut ilişkilendirme modları seçenekleri şunları içerir hizalama, eşleştirme, eş merkezlilik, teğet, vs.

*SmartSnap®, TriBall® IronCAD'in kayıtlı ticari markalarıdır.

Esneklik

3D CAD ile uyumluluk
FixtureBuilder en yaygın 3D CAD dosyalarını içeri ve dışarı aktarma desteği sunar (Parasolid, Step, ACIS, STL, IGES, vs.).


Kalite standartlarını karşılayın
Kalite standartlarına uyumunuzu arttırın. ‘Oluştur’ fonksiyonu, tüm FixtureBuilder yazılımı kullanıcılarına sunulan, en önemli avantajlardan bir tanesidir. Her fikstür ayarı için eksiksiz bir malzeme listesi ve çalışma talimatları oluşturur. Sorunsuz fonksiyonellik ve endüstri standardı ölçüm programlarıyla uyumluluk sağlar.


Müşteriye özel kütüphaneler
Kullanıcılar, ileride referans vermek üzere kullanıcı tanımlı kütüphanelerde saklanabilecek fikstürle bağlama ayarlarını ve müşteriye özel plakaları oluşturabilir.


QuickLoad ray desteği
Çoklu plakalar üzerinde monte edilmiş, hızlı, kolay ve tekrarlanabilir QuickLoad ray sistemine takılmış iş parçaları için tasarım ölçüm fikstürleri.


FixtureBuilder yazılımını indirin

FixtureBuilder 8.1
FixtureBuilder 8.1 CMM fikstürleri
FixtureBuilder 8.1 fikstürleri

İlave kaynaklar

Satış ekibimizle bugün iletişime geçin

Daha fazla bilgi edinmek ve bir uzmanla konuşmak için yerel ofisinizle iletişime geçin.