Gezinimi atla

Firma biyografileri

Medya organizasyonlarının kullanımı için onaylanan metin.

150 kelime

Renishaw Hakkında

Renishaw, hassas ölçüm ve medikal sektörü alanındaki uzmanlığı ile, dünyanın önde gelen mühendislik ve bilimsel teknoloji firmalarından biridir. Firma, jet motoru ve rüzgar türbini üretiminden, diş hekimliği uygulamaları ve beyin ameliyatlarına kadar, çok çeşitli uygulamalarda kullanılan ürünler ve hizmetler tedarik eder. Ayrıca aditif üretim alanında da (3-boyutlu yazdırma olarak da anılır) bir dünya lideridir. 3-boyutlu yazıcı ile metal tozlardan parçalar "yazdıran" endüstriyel tezgahları tasarlar ve üretir.

Renishaw Grup halihazırda dünya çapında 36 ülkede faaliyet gösteren 77 ofiste, 5.000'in üzerinde çalışana sahiptir. Bu çalışanların 3.000'den fazlası İngiltere'de istihdam edilmektedir. Firma'nın AR-GE ve üretim çalışmalarının büyük çoğunluğu İngiltere'de yürütülmektedir ve Haziran 2022 itibariyle sona eren mali yılda Renishaw %95’i ihracat ile elde edilen, 671,1 milyon poundluk satış gerçekleştirmiştir. Firmanın en büyük pazarları Çin, ABD, Japonya ve Almanya'dır.

100 kelime

Renishaw Hakkında

Renishaw, hassas ölçüm ve medikal sektörü alanındaki uzmanlığı ile, dünyanın önde gelen mühendislik ve bilimsel teknoloji firmalarından biridir. Firma, jet motoru ve rüzgar türbini üretiminden, 3-boyutlu yazıcı uygulamaları, diş hekimliği uygulamaları ve beyin ameliyatlarına kadar, çok çeşitli uygulamalarda kullanılan ürünler ve hizmetler tedarik eder.

Renishaw Grup halihazırda dünya çapında 36 ülkede faaliyet gösteren 77 ofiste, 5.000'in üzerinde çalışana sahiptir. Bu çalışanların 3.000'den fazlası İngiltere'de istihdam edilmektedir. Haziran 2022 itibariyle sona eren mali yılda Renishaw %95'i ihracat ile elde edilen, 671,1 milyon poundluk satış gerçekleştirmiştir. Firmanın en büyük pazarları Çin, ABD, Japonya ve Almanya'dır.

50 kelime

Renishaw Hakkında

Renishaw, hassas ölçüm ve medikal sektörü alanındaki uzmanlığı ile, dünyanın önde gelen mühendislik ve bilimsel teknoloji firmalarından biridir. Firma dünya çapında 5,000'den fazla kişiye istihdam sağlamakta ve jet motoru ve rüzgar türbini üretiminden, 3-boyutlu yazıcı uygulamaları, diş hekimliği uygulamaları ve beyin ameliyatlarına kadar, çok çeşitli uygulamalarda kullanılan ürünler tedarik etmektedir.

Kullanım koşulları

Renishaw'un çalışmaları, ürünleri ve personeli hakkında önceden onaylanmış görüntüleri ve metinleri bulacağınız, Renishaw'un "Medya dağıtım merkezi"ne girmiş bulunuyorsunuz ("görüntüler"). Renishaw bu Medya dağıtım merkezinde bulunan tüm görüntülerin telif haklarına sahiptir. Üçüncü partilere, görüntüleri bu web sitesinden Kullanım koşullarına göre karşıdan yükleme tarihinden itibaren bir yıl süre ile, ticari olmayan amaçlarla kullanmaları için münhasır olmayan, telifsiz bir izin verir.

Bu görüntülerden herhangi birini karşıdan yükleyerek ve / veya kullanarak, Kullanım koşullarına bağlı kalacağınızı kabul etmiş olursunuz.