Gezinimi atla

Endüstriyel otomasyona yönelik prob ile ölçüm çözümleri

Müdahaleleri en aza indirmek ve endüstriyel otomasyon sisteminizde proses-içi ölçüm yapmak için robotik hücrenize kalıcı bir prob ile ölçüm çözümü entegre edin.

RCS P-serisi neler yapar?

RCS P-serisi prob ile ölçüm çözümü, metroloji ilkelerini proses-içi izleme ve ilk haline otomatik dönme sağlamak üzere robot hücrenize uygular. Hücrenin gereksinimlerine bağlı olarak, radyo iletimli, kablolu veya optik iletimli çoklu prob seçenekleri mevcuttur.

RCS P-serisi hakkında soru sorun

Bir endüstriyel otomasyon hücresindeki parçayı tespit eden, robota monte edilmiş bir Renishaw RMP40 radyo iletim probu

RCS P-serisi prob ile ölçüm çözümünü daha iyi anlayın

Prob ile ölçüm çözümü, daha fazla seçenekler sunan endüstriyel otomasyon ürünleri ve yazılımına yönelik RCS serisinin bir parçasıdır.

RCS P-serisininin avantajlarını keşfedin

RCS P serisi, herhangi bir robot hücresi için özelleştirilebilen bir dizi gelişmiş kalibrasyon ve sıfırlama fonksiyonu sağlar. Tüm hücre bileşenleri birbirine göre altı serbestlik derecesinde (DoF) kalibre edilebilir. Kullanıcılar, proses içi yol düzeltme fonksiyonunu kullanabilir ve aşağıdaki avantajlardan yararlanabilirler:

Dairesel bir ok içinde bulunan turuncu renkli endüstriyel robot simgesi


Hücrenizi kolayca ilk haline geri döndürün

Çarpışmalardan sonra otomatik olarak ilk haline döndürerek ve hücrede zaman içinde oluşan eğilimleri izleyerek atıl kalma süresini en aza indirin.

Turuncu renkli üzerinde çapraz bir çizgi olan wifi çubukları simgesi


Çevrim-dışı programlama

Basit bir hizalama programı kullanıp, dijital ve fiziksel dünyaları birbirine bağlayarak yeniden programlama ihtiyacını azaltın.

Turuncu renkli üç kişi simgesi.


Entegre etmeye yönelik adımları sadeleştirin

RCS Software Suite ile kolayca bir sıfırlama noktası oluşturun. Prob kurulumunu tüm sistem entegratörleri için erişilebilir hale getirin.

Turuncu Renkli Parçacık Dalga Grafiği

RCS P-serisi paket seçenekleri nelerdir?

RCS P serisi, özel robotik hücre gereksinimlerinize yönelik bir dizi prob ile ölçüm seçeneği sunar. Paketler, takım ölçme probu içeren veya içermeyen, kablolu veya kablosuz seçeneklere sahiptir. Tüm paketler, prob kalibrasyonu ve metroloji hesaplamaları için doğrudan robot kontrolörü ile arayüz oluşturan bir uç bilgisayar olan RCS robot proses ünitesi (RPU) içerir.

Turuncu renkli daire içinde proses içi endüstriyel otomasyon prob ile ölçüme yönelik kablolu beyaz renkli bir prob simgesi


Kablolu paket

Hücreniz için kablolu bir probun uygun olduğu durumlarda en basit prob ile ölçüm paketini seçin.

Turuncu renkli daire içinde proses içi endüstriyel otomasyon prob ile ölçüme yönelik radyo iletimli beyaz renkli bir prob simgesi


Radyo iletimli paket

Bir radyo iletimli (kablosuz) prob ve alıcı kullanarak prob ile ölçümü endüstriyel robot teknolojisine entegre edin.

Turuncu renkli daire içinde proses içi endüstriyel otomasyon prob ile ölçüme yönelik optik iletimli beyaz renkli bir prob simgesi


Optik iletimli paket

Hücreniz kablosuz bir prob ile ölçüm seçeneği gerektirdiğinde ve bir alıcı ile görüş hattı sağlandığında kullanmanız için.

Turuncu renkli daire içinde proses içi endüstriyel otomasyon prob ile ölçüme yönelik beyaz renkli bir takım ölçme probu simgesi


Tek takım ölçme probu

Tek takım ölçme problu paket takım güncellemeleri ve kırık takım tespiti yapılması gereken durumlarda kullanılır.

Serbest formlu bir parçanın CAD dosyası kullanılarak prob ile hizalamayı ölçmeye yönelik RCS Software Suite Datum Builder ekran görüntüsü


Ana lisansınızı gelişmiş prob ile ölçme seçeneğini içerecek şekilde upgrade edin

Lisansınızı upgrade etmeniz RPU ünitenizde karmaşık hizalama stratejilerini yürütmenize izin verir. Bunlar yazılımın sıfırlama noktası oluşturma bölümünde tasarlanabilir.

Kalibrasyon için robota monte edilmiş bir iş milinin altında bulunan disk prob ucu takılmış bir Renishaw TS27R takım ölçme probu

RCS iş mili kalibrasyonu ile robot üzerinde tezgahla işlemeyi etkinleştirin

RCS iş mili kalibrasyonu disk prob ucuna sahip bir Renishaw takım ölçme probu kullanarak iş millerini otomatik olarak kalibre edin. Birkaç hızlı oryantasyon işlemi ile 5 DoF kalibrasyonu elde edin.

Turuncu Renkli Parçacık Dalga Grafiği

RCS P-serisi Sıklıkla Sorular Sorular (SSS)

RCS RPU neden gereklidir?

RCS P serisi, RCS RPU ile bağlantısı sayesinde robot kontrolörü ile sorunsuz bir şekilde çalışabilir. RCS RPU, programları kendi başına çalıştırmaya yönelik prob ile ölçüme özgü makrolar ve tescilli bir kalibrasyon çerçevesi içerir. Bu özelliği kurulumu sadeleştirir ve robota monte edilmiş probun tam 6 DoF kontrolünü sağlar.

Kullanıcıların bir çarpışmanın ardından yeniden programlama yapması gerekir mi?

Hayır, RCS P serisi, bir hücrenin düzeltilmesini ve ilk haline geri dönmesini sorunsuz bir şekilde ele alan bir çözüm sunar. Bu durum büyük miktarda zaman ve iş gücü tasarrufu sağlar. Robotun herhangi bir çarpışması, bakımı veya hareketi sonrasında robota programı yeniden öğretmeye gerek yoktur.

Karşıdan yüklemeler

 

RCS P-serisi hakkında soru sorun

Satın alma seçenekleri veya RCS P-serisi hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki formu doldurun.