Gezinimi atla

Raman ürünleri

Bilim insanları ve mühendisler, en iyi sonuçları sağlayan yüksek kaliteli ürünleri ve yenilikçi teknolojileri nedeniyle ortakları olarak Renishaw'u seçiyorlar. Ürün Grubumuzu inceleyin ve analiz gereksinimlerinize en uygun Raman spektrometresini seçin.

Raman ekipmanları

inVia’dan gelen verilerin analiz edilmesi

inVia™ konfokal Raman mikroskobu

Yirmi yılı aşkın süredir tasarlanan, geliştirilen ve iyileştirilen araştırma sınıfı inVia Raman mikroskobumuz, en iyi verileri en kısa sürede sunar. inVia mikroskobunun en zorlu Raman ölçümleri için bile nasıl konfigüre edilebileceğini öğrenin.

inVia Raman mikroskobu

inLux SEM-Raman arayüzü üzerinde veri toplama

inLux™ SEM Raman arayüzü

inLux SEM Raman arayüzü, SEM haznenize yüksek kaliteli Raman fonksiyonları kazandırır. Artık SEM üzerinde eş zamanlı görüntüleme yaparken 2D ve 3D görüntüler üretebilen Raman spektrumlarını toplayabilirsiniz.

inLux arayüzü

Problu Virsa Raman analizörü

Virsa™ Raman analizörü

Virsa Raman analizörü, fiber optik bağlantılı problara sahip taşınabilir bir sistemdir. Hem mikroskobik hem de yüksek hacimli Raman analizleri için uygundur. Virsa analizörü araştırma sınıfı Raman ekipmanlarının gücünü büyük veya laboratuvara getirilemeyen numunelere yerinde aktarır.

Virsa Raman analizörü

Problu Virsa

Biyoprosese yönelik Virsa™ Raman analizörü

Virsa analizörü devamlı biyoproses izleme işlemleri için ideal bir çözümdür. Bir Virsa analizörü ile gerçekleştirilen Raman analizinin ABD FDA proses analitik teknolojisi (PAT) kılavuzunun uygulanmasına nasıl yardımcı olabileceğini öğrenin.

Biyoprosese yönelik Virsa analizörü

RA802 İlaç raman analizörü

RA802 Farmasötik analizör

Eczacılık endüstrisi için özel olarak tasarlanan RA802 Farmasötik analizör, kullanımı kolay olmasının yanı sıra zengin kimyasal bilgiler sağlayan yüksek verimli bir Raman spektrometresidir.

RA802 Farmasötik analizör

RA816 Biyolojik Raman analizör

RA816 Biyolojik analizör

Biyolojik ve klinik kullanım için özel olarak tasarlanan RA816 Biyolojik analizör, hastalık oluşumu ve ilerlemesiyle ilişkili biyokimyasal değişiklikleri tanımlamak ve değerlendirmek için kullanılabilir.

RA816 Biyolojiye yönelik analizör


Webinar: Bir Raman spektrometresinin seçilmesi

Bir Raman ekipmanını neyin iyi yaptığını öğrenin. Raman spektroskopisi uzmanlarımız bu sorunun cevabını inVia™ konfokal Raman mikroskobunda gösterecekler.

Şimdi izle

 

İlave bilgi

Bir Raman mikroskobu ayarlanıyor

Aksesuar seçenekleri

Raman ölçümlerinizi deneysel gereksinimlerinize uyacak şekilde optimize edebilmeniz için çok geniş aksesuar seçenekleri sunuyoruz.



Aksesuar seçenekleri

Virsa Grafin Raman

Yazılım

Renishaw'un WiRE™ yazılımı sadece tam otomatik Raman ekipmanlarımızı kontrol etmekle kalmaz, aynı zamanda güçlü veri işleme ve analiz paketlerini de içerir.

Raman yazılımı

Tıraş kreminin Raman görüntüsü

Kilit teknolojiler

Spektroskopi ürünlerimiz birçok patentli yeniliği bünyesinde barındırır. Raman sistemlerimizde kullanılan temel teknolojileri keşfedin.



Kilit teknolojiler

Daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?

Yerel temsilcilerimiz sorularınız ile ilgili yardıma hazırlar. Temsilcilerimizin iletişim bilgilerine ve ilgili soru formlarına aşağıdaki linki kullanarak ulaşabilirsiniz:


Bizimle iletişime geçin

En son haberleri alın

Doğrudan mail kutunuza gönderilen e-postalarla en son haberlerimizden, webinarlardan, uygulama notlarından ve piyasaya yeni çıkan ürünlerden haberdar olun.




Abone olun