Gezinimi atla

Kalibrasyon nedir

Kalibrasyon ürünlerinin nasıl çalıştığını ve proseslerinizi geliştirmek için nasıl yardımcı olabileceklerini öğrenin.

Kalibrasyon proses kontrolünün temelidir

Modern endüstrinin şimdiye kadar hiç olmadığı kadar sıkı olan toleransları, müşteri programlarını ve uluslararası kalite standartlarının gerekliliklerini karşılaması gerekmektedir. Maliyetleri azaltma baskısıyla birlikte ekipmanların performansı hiç bu kadar önemli olmamıştı.

Renishaw'un tezgah kalibrasyonu ve optimizasyonu ürünleri serisi tezgahlarda daha yüksek hassasiyet seviyeleri sağlamak ve duruş sürelerini en aza indirmek üzere tezgahların yapımı, üretimi ve devreye alınmaları sırasında test edilmelerine ve arızaların teşhisine imkan verir.

Kalibrasyon nedir - XL-80 lazer testi gerçekleştiren bir uygulama mühendisi

İnterferometre açıklaması

Lazer interferometre uzaklıkları olağanüstü bir hassasiyet ile ölçmek için yapılandırılmış bir yöntemdir. Lazer interferometrinin temellerini ve bunun en doğru ve tekrarlanabilir kalibrasyon yöntemini nasıl sağlayabileceğini anlayın.

Daha fazlasını öğrenin

QC20 ballbar testi

Ballbar testi

Ballbar testlerinin popülerliği, testlerin basit olmaları, hızlı kullanılabilmeleri ve oluşturulan nicel verilerin çokluğu üzerine kurulmuştur. QC20 ballbar testi ayarları, veri toplama ve veri analizi hakkında bilgi edinin.

Daha fazlasını keşfedin

Altı serbestlik derecesi

Altı serbestlik derecesi açıklaması

XM-60 çok eksenli kalibratör, kullanıcıların herhangi bir hareket yönü için altı hatanın tamamını eş zamanlı ve doğrudan ölçmesine olanak tanır.

Doğrusal hareket yolundaki farklı hata türleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için açıklama videosunu izleyin.

Daha fazlasını keşfedin

Bir takım tezgahında gerçekleştirilen XM-60 testi

Başarı hikayeleri

Lazer kalibrasyon ürünlerimizin ve ballbar teknolojimizin çeşitli endüstrilerde performansı nasıl optimize ettiğini keşfedin.

Kalibrasyon çözümlerinin müşterilerimize nasıl fayda sağladığına dair derinlemesine bilgileri okuyun.

Başarı hikayelerimizi keşfedin